Het Team van Zorg voor Party

Meer dan elf jaar ervaring

Inge

Inge Coomans

Eigenaresse

Inge is de eigenaresse van de gezelligste winkel van Den Haag en omstreken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben voor haar dan hoort ze deze graag.  Je kan haar bereiken op onderstaand email adres.
inge.zorgvoorparty@gmail.com

joel

Joël James

PR medewerker/ Bezorger/ Ballondecorateur

Met een vrolijke lach en goed wetend wat er past op jouw feest, is dit manusje van alles intussen bekend met al ons decoratie materiaal. Dat maakt dat hij je prima kan adviseren welke ballondecoraties het beste bij jouw feestgelegenheid passen.
Ook zorgt Joël voor alle reclame uitingen die je tegenkomt van Zorg voor Party.
Dus heb je leuke foto’s of filmpjes voor Joël om te plaatsen op onze facebookpagina of website?
Stuur ze naar joel.zorgvoorparty@gmail.com

Michelle Padmos

Verkoopster & Ballondecorateur

Michelle is een kei in het maken van ballondecoraties. Ook staat zij altijd met een brede glimlach voor je klaar om je te adviseren bij ieder feest.

Nancy

Nancy

Etaleuse, grimeuse, creatief wonder

Nancy is ons creatief wonder. Zij kan werkelijk alles maken en dit vindt je dan ook terug in onze winkel aankleding. Zoals onze kelder die is omgetoverd tot een kasteelgang. Ook steekt zij veel tijd in onze etalages.

Bowien

Bowien

Onze nieuwste aanwinst op zaterdag, Verkoopster/ Ballon- decorateur.

He hallo ik ben Bowien, gemotiveerd, heel vriendelijk, en op zaterdag versterk ik het Zorg voor Party team. Ook bij mij kun je terecht met al je wensen voor Ballondecoraties.
Mocht er een vraag zijn die ik niet kan beantwoorden, geen nood! Mijn goedlachse collega’s springen er direct bij zodat er van dit moment nooit lang sprake is.

 

 

Sandra

Sandra

Decorateur, adviseuse, verkoopster en bezorgster

Jazeker, ik kan alles!
Ik versterk het Zorg voor Party team op vrijdag en zaterdag.
Heb je een vraag over onze Ballon decoraties? Graag sta ik je te woord met een vriendelijke lach, adviseer ik je bij wat je nodig hebt, en maak ik prachtige deco’s die jij wilt. En mocht je Ballonnen besteld hebben die bezorgd moeten worden, grote kans dat je mij tegenkomt met de bezorging.

Tot snel!

Over Ons

IngeHoe het begon

Mijn naam is Inge Coomans en ben de eigenaresse van deze prachtige feestwinkel.
Ik ben 11 jaar geleden gestart op 01-05-2003 in de Theresiastraat 200 met een heel klein winkeltje.
In deze winkel verkocht ik voornamelijk hobbyartikelen, klein beetje feestartikelen en heliumballonnen. De vraag naar feestartikelen groeide snel en de omloopsnelheid in hobbyartikelen daalde. Na 1,5 jaar heb ik de beslissing genomen om de hobbyartikelen uit mijn assortiment te halen en volledig over te stappen op feestartikelen. De laatste hobbyartikelen die ik in de winkel had heb ik toen verkocht op de crea doe beurs en mijn laatste 2 dozen met materiaal heb ik geschonken aan een goed doel.
Klaar om een nieuw avontuur aan te gaan ging ik verder.
Lees meer…