Het Team van Zorg voor Party

Meer dan 14 jaar ervaring

Inge

Inge Coomans

Eigenaresse

Inge is de eigenaresse van de gezelligste winkel van Den Haag en omstreken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben voor haar dan hoort ze deze graag.  Je kan haar bereiken op onderstaand email adres.
inge.zorgvoorparty@gmail.com

michelle

Michelle

Onze beste verkoopster / Ballondecorateur.

Kijk eens wie er weer terug is!!!

Onze altijd vrolijke, lekker gekke, klant vriendelijke spring in het veld.
Ze is er even een jaartje tussen uit geweest, maar ze is weer terug.
En hoe!! Tegenwoordig helpt ze mij met het reilen en zeilen van de winkel.
Het maken en bezorgen van de Ballondecoraties en het bezoeken van onze nieuwe en vaste klanten.
Heb jij een bedrijf waar veel feestjes worden gehouden?
Dan staat Michelle waarschijnlijk binnenkort bij jou op de stoep om een super goeie afspraak te maken voor lekker veel voordeel.

Welkom terug Michelle!!

Mandy

Mandy

Ballondecorateur, verkoopster, Make-up artist

Onze nieuwe aanwinst!!
Mandy heeft niet alleen al ervaring in het maken van de mooiste balloncreaties, maar ook heel veel ervaring in het ontwikkelen van kostuums met de bijbehorende grime.
Mandy zal ervoor zorgen dat je binnenkort bij ons in de winkel niet meer alleen terecht kunt voor Grimas artikelen, maar ook een aantal andere mooie merken.
Daarbij zal zij verschillende grimeer cursussen gaan geven.
Zowel voor de beginner als gevorderden.

Hou onze fb pagina in de gaten voor meer info.

Nancy

Nancy

Etaleuse, grimeuse, creatief wonder

Nancy is ons creatief wonder. Zij kan werkelijk alles maken en dit vindt je dan ook terug in onze winkel aankleding. Zoals onze kelder die is omgetoverd tot een kasteelgang. Ook steekt zij veel tijd in onze etalages.

Bowien

Bowien

Verkoopster/ Ballon- decorateur.

He hallo ik ben Bowien, gemotiveerd, heel vriendelijk, en op zaterdag versterk ik het Zorg voor Party team. Ook bij mij kun je terecht met al je wensen voor Ballondecoraties.
Mocht er een vraag zijn die ik niet kan beantwoorden, geen nood! Mijn goedlachse collega’s springen er direct bij zodat er van dit moment nooit lang sprake is.

 

 

bo

Bo

Verkoopster / Ballondecorateur

Deze vrolijke spring in het veld staat elke zaterdag voor u klaar. Met een vrolijke lach en de juiste kennis weet zij precies wat er past op jouw feest. Onze jongste verkoopster heeft  intussen de kennis over al ons decoratie materiaal. Dat maakt dat zij je prima kan adviseren welke ballondecoraties het beste bij jouw feestgelegenheid passen. Maar ook voor de spontane acties staat ze voor je klaar met de mooiste creaties.

Kom gezellig langs en maak kans met kleine wervelwind!!

Over Ons

IngeHoe het begon

Mijn naam is Inge Coomans en ben de eigenaresse van deze prachtige feestwinkel.
Ik ben 14 jaar geleden gestart op 01-05-2003 in de Theresiastraat 200 met een heel klein winkeltje.
In deze winkel verkocht ik voornamelijk hobbyartikelen, klein beetje feestartikelen en heliumballonnen. De vraag naar feestartikelen groeide snel en de omloopsnelheid in hobbyartikelen daalde. Na 1,5 jaar heb ik de beslissing genomen om de hobbyartikelen uit mijn assortiment te halen en volledig over te stappen op feestartikelen. De laatste hobbyartikelen die ik in de winkel had heb ik toen verkocht op de crea doe beurs en mijn laatste 2 dozen met materiaal heb ik geschonken aan een goed doel.
Klaar om een nieuw avontuur aan te gaan ging ik verder.
Lees meer…